Pages

11 Aralık 2009 Cuma

taç mahal iğne oyası örneği,sıklamen ve mavi uyumlu şahane güzel iğne oyası modeli,cok beğeneceksiniz

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
İğne Oyası pembe ve mavi tonlarının meydana gelmesiyle güzel bir iğne oyası yazma örneği model çok net resimlerle yayında,kolaylıkla modeli çıkarılabilir

Y-E-N-İ

BU MODEL ESKİ ADRESİMİZDE YOKTUR

.

2 yorum:

  1. Canım iyi geceler. Bu yeni sitene sık sık geliyorum. Kendi bloğumu güncelleymesem de arkadaşlara bir uğruyorum. Napalım alıştırdınız güzel işlere:) Bu arada blogcu kendine şekil yapınca dur orasını burasını bir kurcuklayayım dedim. Sonra şablon kısmında yeni birşeyler var mı diye bakayım derken şak diye şablonum değişiverdi. Eskiden ikinci bir onay falan isterdi. Şimdi ısrarcı olmadı ve aaa demeye kalmadan şablon gitti. Cboxım ziyaretçi sayacım kayan arkadaşlarım falan da gitti. Gerçi hepsi daha önce belgelerime falan biryerlere kaydedilmişti tarafımdan ama valla hiiiç kendimi gerip arayamayacağım. Şimdilik bu şekli de fena değil. Dingin, şatafatsız, iddiasız.
    Neyse ben asıl şunu soracaktım sana. Artık bu adresteyiz yazısının altındaki resmin ressamı kim? Leonid Afremov mu? Ben bu ressamın bir sürü resmini kopyaladım resimlerime. Çok hoş bir tekniği var ve tarzını renk coşkusunu çok seviyorum. Ayrı bir dosya yaptım ona. Emeklilik ünlerimde reprodüksyonlarını çalışmayı düşünüyorum. Hani alengirli demiyeyim de, adamdan kopya çekicem ciciiiimmm. Eğer onunsa nette bir aramak isterim bu resmi.) Sevgiler gönderiyorum sana.
    www.nurtenbegendi.blogcu.com

    YanıtlaSil
  2. Guzel paylasimlarin icin tesekkur ederim canim ,arkadaslarinin elerine yureklerine saglik hersey super sevgiler.

    YanıtlaSil